Создание нового пароля

Телефони інтернет-магазину

(097) 333-52-30
(095) 774-25-25
Telegram
Viber
Виберіть свій населений пункт
  • Київ
  • Одеса
  • Харків
  • Дніпро
  • Львів
  • Запоріжжя
  • Миколаїв
  • Вінниця
  • Херсон
  • Маріуполь
  • Полтава
  • Інше місто
Виберіть область
  • Івано-Франківська
  • Вінницька
  • Волинська
  • Дніпропетровська
  • Донецька
  • Житомирська
  • Закарпатська
  • Запорізька
  • Кіровоградська
  • Київська
  • Луганська
  • Львівська
  • Миколаївська
  • Одеська
  • Полтавська
  • Рівненська
  • Сумська
  • Тернопільська
  • Харківська
  • Херсонська
  • Хмельницька
  • Черкаська
  • Чернівецька
  • Чернігівська

Ваше місто - Київ?

Ми будемо використовувати це місто для розрахунку вартості і строків доставки.

Місто доставки Почніть вводити назву міста

Vestfrost. Техніка яку потрібно знати.

vestfrost-logo

Vestfrost. Техніка яку потрібно знати.

На сьогоднішній день хорошим холодильником можна вважати той холодильник¸ який добре поміщає продукти і зберігає їх в ідеальній для них атмосфері, а також володіє достатнім набором функцій, які сприяють нашому комфорту та зручності.

Обираючи будь-яку побутову техніку, як правило, кожен спочатку вирішує, якій саме торговій марці надати перевагу: чомусь новенькому, чи вже перевірену часом. Але в результаті  все ж обираємо той бренд, який надав своїй техніці найсучасніші технології, чи не так?

Саме компанія Vestfrost, продукцію якої ви можете придбати у нас на сайті, завдяки своєму досвіду та традиціям виробляє найсучаснішу техніку за новітніми технологіями. Компанія Vestfrost була заснована у 1963 році в Данії. Із року в рік компанія виробляла холодильну техніку, а завдяки якісному товару дуже швидко завоювала довіру мільйонів покупців, і вже в 1979 році був виготовлений та проданий мільйонний холодильник.

В Україні компанія Vestfrost працює понад 25 років. Починаючи з 2010 року, Vestfrost спрямовує свій досвід на виробництво інших категорій побутової техніки, розширює виробництво кухонної та кліматичної техніки. Сьогодні техніку Vestfrost можна придбати у 73 країнах світу, це говорить про те, що компанія підтверджує якість та сучасність свого товару і зберігає довіру постійних клієнтів та завойовує увагу нових.

Почнемо з того, з чого все починалось-холодильники Vestfrost.

Бренд Vestfrost виробляє надійні холодильники бездоганної якості. Холодильники компанії Vestfrost бувають одно та двокамерні, розташування морозильних камер як з низу так і з верху, механічне та електронне керування, розморожуються автоматичним та ручним способом, компактні та габаритні, але однаково ефективні в роботі, все це розроблено для вашого комфорту та легкості у користуванні, холодильник гармонійно впишеться в інтер’єр вашої кухні, маючи великий вибір кольорової гамми.

Високу популярність побутової техніки даний бренд завоював завдяки виробництву високої якості продукції та безпеки її для навколишнього середовища. У всіх моделях холодильників Vestfrost встановлені антибактеріальні ущільнювачі та фільтр,  завдяки чому не допускаються виникнення і поширення шкідливих мікроорганізмів усередині приладу, клас енергозбереження А+ дозволяє зекономити електроенергію приблизно на 40 %, а низький рівень шуму-додаткова функція комфорту, як і можливість змінювати напрямок відкривання дверей , дуже зручно, правда? Полиці холодильників Vestfrost виготовлені  із загартованого скла з пластиковим обрамленням, захист від перепадів напруги –одна з найважливіших функцій, що забезпечує стабільність роботи приладу в наших мережах живлення, не варто забувати і про повну гарантію на три роки.

Завітавши до нас на сайт у каталозі товарів великої і вбудованої техніки ви можете купити високоякісний холодильник від Vestfrost за доступною ціною.Для кращої роботи та довшої експлуатації приладу не забутьте придбати антивібраційні лапки Аксесуар для великої побутової техніки SAVITEL SV-1;

Vestfrost CX232W
Vestfrost CW286X

 

Морозильна камера від компанії Vestfrost - розширення ваших можливостей довготривалого зберігання продуктів.

Vestfrost VD205FNX
Компанія Vestfrost надає своєму покупцю великий вибір і морозильних камер. У всіх морозильних камерах застосовані протигрибкові і антимікробні компоненти, які входять в склад магнітних гумових ущільнювачів. Також є можливість перевішувати дверцята у зручну для вас сторону, ця риса присутня у всієї холодильної техніки від компанії Vestfrost. Маючи клас енергоефективності А+ морозильна камера споживає менше електроенергії на 20 %, економлячи ваш бюджет. Вбудований автомат захисту, від перепаду електроенергії також присутній у всіх морозильних камерах, весь асортимент морозильних камер ви можете знайти у нас на сайті в розділі « велика і вбудована техніка ». Відрізняються морозильні камери своїми габаритами та кольорами так на приклад морозильна камера VD 205 FNX від Vestfrost при об'ємі лише 175 літрів, має шість відділень для зберігання- чотири великих та два маленьких. Ця модель представлена в  сріблястому та білому ( VD 205 FNW ) кольорі. Потужність заморожування морозильної камери VD 205 FNX  15 кг/добу. Час збереження температури  при відсутності живлення до 10 годин. В комплекті ви знайдете спеціальну формочку, в якій зручно буде готувати лід.
А ось морозильна камера Vestfrost FN 371 EB має об'єм 280 літрів та сім повністю прозорих ящиків дозволить зберігати велику кількість заморожених овочів, ягід, фруктів, м'яса та риби. Має зручне внутрішнє світлодіодне підсвічування, охолодження із системою No Frost - зручний тип функціонування. Її не потрібно часто розморожувати, щоб позбутися льоду, рекомендуємо один раз на рік робити гігієнічне очищення, яке проводиться за кілька хвилин і можна знову використовувати морозильну камеру за призначенням. Наявність зовнішнього LED-дисплея дозволить вам швидко і просто налаштувати необхідний режим роботи морозильної камери Vestfrost FN 371 EB. Найбільшою перевагою морозильної камери Vestfrost FN 371 EB є технологія Freezer Shield. Це ідеальне рішення для тих, хто хоче купити морозильну камеру, але вирішується так як не має для морозильної камери місця. Якщо деякі морозильні камери або холодильники поставити в приміщення, де температура опускається нижче 0 ° C, вони можуть перестати працювати. Але це не про морозильні камери NO FROST від Vestfrost із технологією Freezer Shield. Ви можете розмістити таку морозильну камеру в гаражі, зимовому саду, господарській споруді, або в будь-якій іншій споруді, де температура може опускатися нижче 0°C. 15°C. Увага! Холодильна камера не працюватиме належним чином за низьких температур, тому ми рекомендуємо за таких умов використовувати тільки морозильну камеру!
Vestfrost FN371EB

Дієтологи давно довели, що найкращий, найбезпечніший спосіб тривалого зберігання продуктів – заморожування. Сучасні холодильники та морозильні камери дають можливість заморожувати продукти у будь-яких кількостях, навіть відрами. Однак у розмороженому вигляді підходить не все та не всім. Як уникнути типових помилок? Пропонуємо кілька корисних порад, як правильно заморожувати різні продукти.

1.   Ягоди та фрукти.

Фрукти краще заморожувати вільно розкладеними на пергаментному папері і після цього класти в пакети для заморозки. Або відразу заморозити нарізані шматочки, фасовані маленькими порціями, щоб дістати їх у той момент, коли вам захотілося приготувати ягідний десерт або смузі. Також заморожені шматочки фруктів можна додавати до коктейлів замість кубиків льоду.

2.    Овочі.

Викладаємо цілі або нарізані овочі на рівну поверхню (дощечку або дощ) і кладемо в морозильну камеру, нічим не прикриваючи. Даємо постояти, як мінімум, 4 години (а краще – довше), виймаємо, швидко перекладаємо в пакети або контейнери, які можна придбати відвідавши розділ «товари для дому», не гаючи часу, щоб продукти не розморозилися, кладемо назад у морозилку.

3.   Сир.

Можна заморозити великий шматок сиру, після розморожування вин не розсипатиметься. Або заморозити сир, порізаний на кусочки, щоправда, їх слід пересипати кукурудзяним крахмалем або мукою, щоб під час розморожування скибочки не злипалися. Також можна заморозити і тертий сир – дуже зручно відкрити контейнер або мішок для заморозки, зачерпнути кілька ложок сиру та присипати їм домашню піцу.

4.    Молоко та сік.

Залишки молока, які ви не збираєтеся перетворювати на кефір, можна заморозити. Так само можна і зберегти більше вітамінів у свіжому соку. Тільки треба підібрати пластикову пляшку відповідного об'єму та не наповнити її повністю, тому що заморожені рідини розширюються. Розморожені молоко та сік слід добре перемішати і можна використовувати за рецептом. Або просто випити.

5.   Зелень.

Ароматну зелень можна заморозити у формах для льоду, додавши трохи води, бульйону або олії, а потім весь рік використовувати для соусів, супів, тушкованого м'яса або навіть салатів, додаючи кілька кубиків.

6.   Домашні напівфабрикати

Так, все це можна купити в найближчому супермаркеті, але про якість та смакові властивості цих продуктів говорити не доводиться. Куди краще заморозити напівфабрикати у домашніх умовах. Свіжу рибу або шматок м'яса розрізати на невеликі шматочки, обваляти в яйці, борошні або панірувальних сухарях, викласти на тацю і покласти в морозильну камеру. Коли терміново і швидко треба приготувати обід чи вечерю – просто дістати та підсмажити. Щоправда, часу на приготування знадобиться більше.

 Правильне розморожування

Розморожувати краще в закритій упаковці у прохолодному місці, найкраще – у холодильнику. Не варто поспішати розморожувати продукти в мікрохвильовій печі або під гарячою водою, тому що можуть втратити свій зовнішній вигляд, перетворившись на кашу. Також не потрібно розморожувати зелень, якщо хочете додати її до блюда. Варто покласти її замороженою у готову страву, вимкнути і накрити кришкою. В основі ідеї створення морозильних камер, як і будь-яких інших холодильних агрегатів компанії Vestfrost, були ергономічність та комфорт використання, простота роботи з його налаштуваннями, якість всіх елементів, приємна ціна, переконайтеся самі у правдивості цих характеристик, купіть холодильник чи морозильну камеру від Vestfrost на нашому сайті. Нагадуємо, що у нас є безліч розстрочок, при замовленні необхідної моделі вкажіть у коментарях бажану кількість місяців. Оператор зв'яжеться з Вами та запропонує персональні умови для Вашої зручності.

3 роки тому