Создание нового пароля

Телефони інтернет-магазину

(097) 333-52-30
(095) 774-25-25
Telegram
Viber
Виберіть свій населений пункт
  • Київ
  • Одеса
  • Харків
  • Дніпро
  • Львів
  • Запоріжжя
  • Миколаїв
  • Вінниця
  • Херсон
  • Маріуполь
  • Полтава
  • Інше місто
Виберіть область
  • Івано-Франківська
  • Вінницька
  • Волинська
  • Дніпропетровська
  • Донецька
  • Житомирська
  • Закарпатська
  • Запорізька
  • Кіровоградська
  • Київська
  • Луганська
  • Львівська
  • Миколаївська
  • Одеська
  • Полтавська
  • Рівненська
  • Сумська
  • Тернопільська
  • Харківська
  • Херсонська
  • Хмельницька
  • Черкаська
  • Чернівецька
  • Чернігівська

Ваше місто - Київ?

Ми будемо використовувати це місто для розрахунку вартості і строків доставки.

Місто доставки Почніть вводити назву міста

Нові враження від Samsung

Нові враження від Samsung
Опубліковано в: Новинки

Нові враження від Samsung

Samsung повідомив всьому світу про нові преміальні телевізори 2021 року з передовими інтелектуальними функціями та відмінним звуком. І вже в цьому році компанія Samsung планує продажі в Україні флагманських телевізорів, які втілили в реальність найсміливіші фантазії.

Сьогодення нам показує, що телевізор  можна використовувати не тільки для перегляду звичайного контенту. Можна організувати комфортне робоче місце, оформити місце для навчання, влаштувати домашній кінотеатр в домашніх умовах, а також грати в ігри з друзями на велечезному екрані. Весь світ, більше року сидять вдома на безперервному карантині і саме карантин змусив мільйони людей змінити своє ставлення як до побутової техніки так і до гаджетів  і перш за все до телевізорів. Компанія Samsung підготувала оновлений модельний ряд телевізорів, які в черговий раз підтверджують її лідерство на ринку. Їх якість і універсальність зробить Ваше життя легшим, комфортнішим та цікавішим.

На сьогодні багато у кого віддалена робота, а за останній період працюючих вдома збільшилася в рази і відсутність комп’ютера чи ноутбука взагалі не проблема. Достатньо тільки до телевізора підключити інтернет, бездротову клавіатуру і бездротову мишку і все… Ви можете працювати  або навчатися вдома віддалено від роботи чи університету. Або підключитися до  сервісів Google Docs або Microsoft Office 365. Навчатися чи працювати у себе в вітальні за великим екраном принесе величезне задоволення. Ця можливість доступна в телевізорах Samsung 2021 року у лінійці Smart Monitor. Для роботи досить встановити на телевізор, смартфон (або комп'ютер) додаток Easy Connect.

Інтер’єрні телевізори від Samsung

Інтер’єрні телевізори The Frame приголомшують своїм зовнішнім виглядом, адже з першого погляду здається, що це звичайна картина на стіні, але насправді це телевізор з інноваційним екраном QLED, власним «Art Store» та змінними рамками для декору телевізора.

Підтримка стандарту HDR10+ дозволяє оптимізувати рівень контрастності, щоб навіть в темних або світлих сценах було видно найдрібніші деталі без втрати в якості зображення. Нові The Frame, як і всі QLED-телевізори Samsung, стійкі до вигорання екрану, що особливо важливо при демонстрації статичних зображень, зокрема, картин і фотографій. Телевізори The Frame  отримали QLED-екрани, що дозволяє досягти неперевершеної якості зображення 4K та 100% колірного охоплення з точною передачею кольорів при будь-якій яскравості.

The Terrace

Ще одна геніальна ідея від Samsung - телевізори The Terrace. The Terrace є першими телевізорами, спроектованими для використання на відкритому повітрі. Наприклад, на задньому дворі вашого заміського будинку або ж для ресторанів та кафе на відкритому повітрі. The Terrace доступні в трьох розмірах: 55 ", 65" і 75 ". Таким чином можна вибрати найбільш підходящу модель для Вас. Завдяки стандарту IP55 телевізори  не бояться вологи і пилу. Такі телевізори оснащені  QLED-матрицями з дозволом 4K і пікової яскравістю 2000 ніт. Працюють телевізори під управлінням фірмової операційної системи Tizen. Заявлена ​​підтримка голосових асистентів Bixby, Amazon Alexa і з часом Google Assistant.

4K-проектори з підтримкою HDR10 + серії The Premiere від Samsung

 Samsung представив серію лазерних проекторів 4K Ultra Short Throw (UST), до якої увійдуть моделі лінійки The Premiere з сертифікацією HDR10 +. У лінійку увійшли 130-дюймовий LSP9T і 120-дюймовий LSP7T, обидва проектора пропонують підтримку дозволу 4K, хоча тільки перший має підтримку розширеного динамічного діапазону HDR10 +.  Яскравість досягає 2800 ANSI люмен. Проектори працюють під управління власної платформи Samsung Smart TV.  Розташувати проектори можна в безпосередній близькості від екрану або стіни, на які вони будуть виводити зображення. Проектори працюють під управлінням операційної системи Tizen, яка зазвичай використовується в телевізорах компанії Samsung. Обидва підтримують управління за допомогою голосових асистентів Amazon Alexa і Samsung Bixby. Проектори лазерні, а це означає, що ресурс їх світлових джерел вище, ніж у ламп, які використовуються в звичайних проекторах. Виробник також заявляє, що моделі серії The Premiere стали першими проекторами з підтримкою стандарту зображення HDR10 +.

Micro LED

Виробники телевізорів і екранів по всьому світу активно розробляють дисплеї нового типу, вони готуються перейти на нову технологію - microLED. MicroLED є революційним винаходом завдяки підсвічуванням світлодіодів, самі світлодіоди включаються в залежності від кольору зображення на поточний момент, на відмінно від LCD. LCD -це рідкокристалічний дисплей з IPS, VA. Або TN + film матрицею, який підсвічується флуоресцентною або люмінесцентною лампою. Принцип роботи microLED і LCD один, але microLED мають більшу контрастність і яскравість. Таким екраном не потрібне підсвічування, вони можуть бути тонкими та гнучкими і споживають менше електроенергії. MicroLED це нова технологія відображення у якій використовуються мільйони світлодіодів, технологія має модульну структуру, а це свідчить про те, що екрани можуть бути будь-якої форми і розміру. В Samsung говорять про те, що нові діоди здатні працювати більше 100 тис. годин без ризику вигоряння. В одному календарному році, як відомо, 8766 годин. Отже, дисплей з технологією microLED  можна взагалі не вимикати більше 10 років, не ризикуючи отримати погіршення якості картинки. Технологія microLED може підтримувати будь-яку роздільну здатність (2K, 4K, 8K або 12K) і може встановлювати будь-яке співвідношення сторін.

Мультиекран - фантастична реальність

В наш час так важко здивувати споживача, але саме ця функція -  Multi View у нових телевізорах від Samsung Micro LED з велечезною діагоналлю Вас точно здивує. Адже за допомогою  Multi View Ви можете переглядати чотири різних сюжета на одному екрані, тобто грати в гру, дивитися до неї стрім, переглядати новини ну і слухати музику на музичному каналі. Згідно з опитуванням Samsung, 92% респондентів під час перегляду телевізора паралельно використовують різні пристрої, наприклад, телефон. Функція Multi View дозволяє не тільки відображати вміст смартфона на телевізорі, а й розділяти екран телевізора на чотири, щоб дивитися все на одному екрані. Тепер Ви точно нічого не пропустите.

Найкраще для ігроманів

Картотека ігор постійно зростає, як і кількість користувачів, які в них грають. Якщо раніше розробниками робився акцент на рішення певного ряду задач, то в нинішній реалії цінується в той же час і подача продукту: графіка, реалістичність та ін. На жаль, на комп'ютері не завжди вдається оцінити загальну картину. Рішенням проблеми стали телевізійні монітори, які здатні замінити комп'ютерні. В телевізорах Samsung Neo QLED 2021 роки з'явився спеціальний ігровий режим Super Ultrawide, в якому можна використовувати зображення зі співвідношенням сторін 32: 9, яке підтримує вже 70% комп'ютерних ігор. Такий монітори дозволяють розширити кут зору в грі, отримавши таким чином перевага перед супротивником. Також нові телевізори підтримують технології Freesync, а серія Neo QLED є першою в світі, що підтримує Freesync Premium Pro, що гарантує мінімальний програш в іграх і робить картинку плавною, та без ривків.

Екологічність від Samsung

Пульт дистанційного керування на сонячних батарейках. 2021 року телевізори Samsung буде оснащено пультами дистанційного керування, що працюватимуть на сонячній енергії. Вони заряджатимуться від внутрішнього чи зовнішнього освітлення, а також із допомогою USB – перша така інновація для бренду. Прогнозується, що протягом семи років це допоможе запобігти відходам від 99 млн батарейок типу АА2. Для цього Samsung впровадила інноваційний виробничий процес повторного використання пластикових пляшок, тож один пульт на 24% складається з такого переробленого матеріалу. Також відомо, що Samsung намагатиметься систематично зменшувати загальний вуглецевий слід під час виробництва своїх телевізорів. Компанія також шукатиме шляхи, як зменшити споживання енергії користувачами та застосовувати більше перероблених матеріалів у всій телевізійній лінійці.

 

Телевізори Samsung 2021 року поки тільки почали перехід на MicroLED і Neo QLED екрани, але вже можна констатувати, що саме ці технології стануть основними для виробника на найближчі роки. Компанія буде їх розвивати, покращуючи роботу підсвічування, локального затемнення і якості зображення в цілому.

Отже, все те, що 10 років тому нам здавалося нереальною фантастикою є нашим сьогоденням. Купити телевізори, проектори, монітори, з офіційною гарантією та ще й у розстрочку Ви завжди можете на сайті Dzvinok.ua 

3 роки тому